sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pariisia

Pariisi2012180
Pariisi2012163
Ensimmäinen päivä vierähti Versaillesissa. Harmi vain, että oli opastettu kierros varattuna, niin ei pässyt eksymään tunneiksi puutarhan labyrinttiin. Noh, uusinta reissu tulee joka tapauksessa, että silloin sitten.

Pariisi2012604

Pariisi2012645
Juup, Riemukaari:) 

Pariisi2012821
Pariisista löytynyt söpö mekko ja pitsisukkikset : ) Uusi lemppari taitaa mekosta tulla. On vain niin nätti ja mukava ja käytännöllinen.
Pariisi2012901
Illalla Eiffelistä oli aika upeat näkymät. Todistettiin myös siellä Eiffelin huipulla kosinta, en ole romanttisia ihmisiä, mutta Awwwww. Paitsi, että kosinnan jälkeen, sormus pussiin (ei ollut sopivan kokoinen) ja mies näprää kännykänsä kanssa...
Pariisi2012760
Siellä satoi aika paljon, noh sateenvarjolla siitä selvittiin:) 

Pariisi2012386

Pariisi2012729
Yllättäen, Seinen - risteilyllä tuli parempia kuvia Eiffelistä. Sen näki vähän kauempaa eikä suoran alta. Pitää sanoa, että vähän petyin Eiffeliin, odotin jotenkin sen olevan korkeampi. Mutta todellisuudessa se on aika lyhyt ja paksu.
Photobucket
Miran ottama kuva, Eiffeliltä :) Osa porukasta myöhässä, niin muutakaan tekemistä. Kiitos Miralle ihanasta matkaseurasta ja hyvästä kuvasta:) Joskus uudestaan? 




Pariisi2012745


Anteeksi, kuvien epämääräinen järjestys, kone sekoaa (tai, paremminkin blogger) jotain. Enkä jaksa nyt ruveta asian kanssa tappelemaan:)

Matkana Pariisin reissu oli erilainen, kuin aikaisemmat reissuni. Enemmän nähtävyyksiä ja vähemmän aikaa katsella vain ympärilleen. Mutta matkaseura oli aivan parasta kiitos siitä tytöt!! Kyllähän mie takasinkin vielä menen, eksymään ja kokemaan kaiken:) Pelkkä turistirysien läpi juokseminen ei kerro paikasta juuri mitään. Haluan eksyä pienille kujille, löytää sieltä suloisen kahvilan ja katsoa oikita Pariisilaisia, ja samoilla hienoissa puistoissa ja puutarhoissa tunteja.


Merci!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)