tiistai 10. heinäkuuta 2012

Irlanti- Killarney

Moipps!


Nyt tulee Irlanti päivitystä! Elikkäs silmät auki! :)


Perjantaina 29.6 oli suunta kohti Helsinkiä, josta lähtisi aamulento välilaskulla kohti Irlantia:) Lennot meni mukavasti ja vaihtokin sujui ongelmitta. Dublinin lentokentältä oli tarkoitus jatkaa vuokra-autolla Killarneyhyn. Noh odotettiin vuokra-auto yhtiön minibussia väärässä paikassa puolituntia. Olivat älykkäästi laittaneet kyltin Wait here parkkitalon sisälle, vaikka todellisuudessa bussi tuli toiselle puolelle ja ULOS. Eipä mitään, siinä oli vähän inhottava fiilis, kun odotettiin sitten ulkona sitä bussia taas sen puolituntia. Ja eka irkku sadekkin siinä tuli. Satoi isoja painavia pisaroitaXD Ai että kastuttiinXD Noh Irlannissa sataa se on fakta.


Autovuokraamo oli muutenkin hirveä pettymys, odotettiin minibussimatkan jälkeen vielä toimistolla sen seuraavat puolituntia... Ja saatiin aivan hirveä rotisko... Toinen takaiskunvaimentimista oli sökönä ja takapenkki näytti siltä, että joku oli sinne oksentanut:S Killarneyhyn päästyä auto meni vaihtoon ja saatin mukava vuosimallia -11 oleva ford :) 


Syy Irlannin matkaan ei varsinaisesti ollut loma. Vaan se, että siskoni sai sieltä työharjoittelupaikan nuoriso hostellista. Ja siskon syntymäpäivät ovat 4.6. Haluttiin yllättä miun pikkanen :3 Ja siis joo kyseessä IsosiskoXD  


Ensivaikutelma Irlannista oli sateinen<3 Ja jumalauta siellä oli paljon viihreetä! Autonikkunasta kun ulos katsoi näki niin monta erilaista vihreen sävyä että huimas! 


Killarney itsessään on kovin pieni paikka. Pienempi kuin Joensuu. Eli shoppaus mahdollisuudet nollissa. Jos fudgeja ei lasketa <3 Päivät kuluivatkin lähinnä eri nähtävyyksien kiertelemisessä:) Irlannissa riittä tuota kaunista satu metsää ja vanhoja linnoja ja kartanoita. Ajeltiin autolla ympäriinsä lähi kaupungeissa ja maisema reittejä. Mucross houesella, Killarney Ross linnassa ja Ring of Kerryllä ja jokin lyhyempi jota en nyt muista :) 


Teen nyt monta postausta aiheesta Irlanti :) Nuo nähtävyydet tulee erikseen, ruoka, ihmiset, yms. Asiaa :) Jos on jotain erityis toiveita mitä haluaisitte kuulla, niin voin parhaani mukaan niihinkin sitten vastailla :) 


Ja lopuksi kuva pläjäys :) 




Mielenkiintoisia puita siellä Irlannissa:)

Löysin Hobitin kolon:))
Pitäis vielä löytää kuva jossa olen siellä sisällä :) 


NAMSH!

En hankikkaan autoa vaan tälläiset siistit hevoskärryt

Lammas friikin oli pakko päästä posettamaan lampaitten kanssa :)
Hiukset on stailannut Irlannin sääXD


Ei ihme että Irlannissa uskotään menninkäisiin :) 



Talot Irlannissa on suloisen värisiä :3
Ja Saattaa sama talo olla maalattu puoliksi kahdella värillä:3

Toiseksiviimeisenä iltana näkyi melkein auringonlasku:) Ihme sinäänsä että, muina päivinä satoi koko ajan, tai oli hirveän paksu pilvikerros:) Kaksi viimeistä päivää nautittiin auringosta :)


Fudgeja ja minivaahtokarkkeja :3 NOM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)